FREE STUFF IS ALWAYS FUN!!



Salam everyone.

Nak bagitahu uolls

SHAKLEE BUAT PROMOSI ESOK!!

Esok sahaja sehingga jam 4 petang.

BELI SET INI...dan dapatkan HADIAH PERCUMA..

Set ini terdiri daripada MY ALL TIME FAVOURITE.. minuman yg tersangat sedap yang sehingga hari ini saya masih mengamalkannya..

ESP


Kalau sesiapa yg selalu rasa letih selepas balik kerja tu, sakit pingganglah, sakit uratlah... aaa cuba ambil ni.
Konfem tak komplen lagi.

ESP ni untuk kuatkan tulang, sihatkan otot, lebatkan rambut, cantikkan kulit, hilangkan parut, gebukan kulit, ishhkk memang super gebu pinkishlah minum ni.

Sesuai untuk ibu yg menyusu nak pekatkan susu supaya anak kenyang lama dan cepat gemuk, juga untuk ibu mengandung, alahan teruk, ibu mengandung rasa penat gilerr macam nak pengsan... cuba ambil ni lepas tu bagitahu saya ye.

Selain itu, ESP juga sesuai untuk kanak-kanak selepas setahun dan orang tua yg sakit tulang, sendi dan lemah badan, tiada tenaga.

Tak tahu nak bancuh?
Jgn risau, saya akan sertakan resepi ESP yg lazat2 tuk anda.


Omegaguard pula adalah minyak ikan yg bermutu tinggi.
Terbaik untuk mereka yng mempunyai masalah jerawat,  asma, eczema, cyst, PCOS, fibroid dan segala masalah wanita.

Selain itu Omegaguard perlu diamalkan oleh ibu mengandung dan menyusu demi perkembangan otak, saraf dan mata anak.

Omegaguard juga boleh mengawal tekanan darah, menurunkan kolesterol bagi mereka yang gemuk.

Yang terakhir sekali adalah VITALEA IRON.
Mempunayi semua vitamin yang diperlukan oleh badan serta zat besi.
Ia memberi tenaga sepanjang hari, mencantikkan kuku dan rambut serta membantu mereka yang mempunya masalah kurang darah merah, sering migrain dan sakit kepala serta cepat letih.


Maka dengan membeli set ini anda akan mendapat ....


Jeng jeng jeng..



Percuma 1 botol Vitamin C bernilai RM 100.

180 biji, boleh diambil 2 biji sehingga 4 biji dalam sehari  iaitu sebiji 4x.

Nak tau keistimewaan Vitamin C Shaklee adalah :

1) Tulen. Dari buah-buahan natural. Bukan dicipta didalam makmal seperti kebanyakan brand lain.
Maka ia selamat digunakan.


2)Mempunyai BIOFLAVONOIDS yg memudahkan penyerapan vitamin C secara optima didalam usus.
Ini penting kerana kebanyakan brand lain tiada ingeridient khas ini.

Takde ini, vitamin C anda tak berkualiti.

Tak jalan.



3) Sustained release iaitu pembebasan dose vitamin C secara terkawal.

Kenapa?Takut overdose?

Ada side effect ke?

hehehe.

Takutlah overdose tapi bukan sebab side effect cuma bila overdose takde effect la kak.

Vitamin C adalah vitamin yg larut dalam air.
Jika diambil lebih dari 100 mg dalam satu masa, cthnya 1000 mg (power vitamin C dia tinggi dos tu) maka hanya 100 mg sahaja digunakan oleh badan, yg lain dibuang melalui air kencing.

900 mg tu burn la kak.

Habis tu vitamin C shaklee sampai 500 mg camne?
Shaklee ada Sustained release..

kredit kpd www.mamabusyra.blogspot.com.

Maksudnya saya makan 500 mg vitamin C Shaklee tetapi setiap sejam hanya 100 mg sahaja tablet saya lepaskan vitamin C tu sehingga 5 jam.
Then, habis.
Saya yg gigih nak putih cantik ni, ambil lagi satu biji.
Begitulaaa sehingga maksimum dos 2g sehari.

Baru anda tau kenapa kulit saya gebu lain macam.

Ni la rahsianya.

Mahal ke vitamin C Shaklee ni?

Mahallaa dah berjuta2 Shaklee research nak buat takkan nak jual seringgit dua kak.

hehehe.
Tipu je.
Tak mahal pun.
Sebulan RM 15 sahaja.
Tapi dah beli sampai 6 bulan, tu rasa gedebuk tu.


Kalau nak murah, belilah masa promosi ini.
Harga biasa set ini RM 500 tau.
Sekarang ini hanya RM 397.24

Psssstttt nak murah lagi tak???
Ada special diskaun kepada pembaca blog Dr Mummy ni.

WA saya di 012-340 0780

Ingat, hanya 10 pembaca pertama yg whatsapp saja akan dapat harga lebih murah dari harga diatas.

Jangan lepaskan peluang!!

OFFER SEHINGGA SABTU JAM 4 PTG SAHAJA!!

NB:Set ini sesuai untuk:

1)ingin kurus
2)nak kulit gebu dan cantik, putih, mulus
3)sedang mengandung
4)ingin mengandung
5)menyusu anak
6)ingin tambah susu
7)sakit sendi,tulang dan otot
8)cepat letih
9)warga emas
10)pesakit kencing manis, darah tinggi
11)cepat letih
12)busy sokmo

Comments

Popular Posts